«БПП» визнав роботу Кабміну незадовільною

Читать на русском
У пропрезидентській фракції незадоволені роботою уряду Яценюка й готуються відправити його у відставку.

Народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Володимир Ар'єв заявив, що фракція ухвалила рішення про визнання роботи Кабінету міністрів незадовільною.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Фракція «Блоку Петра Порошенка» ухвалила рішення визнати діяльність уряду незадовільною. В разі, якщо за це вистачить голосів у ВР, голосувати за відставку уряду», – сказав Ар'єв.

Також відповідну інформацію підтвердив нардеп від «БПП» Сергій Лещенко. За його словами, депутатам пропрезидентської фракції доручили взяти у секретаріаті Верховної Ради підписні листки та почати збір підписів за оголошення недовіри нинішньому уряду під керівництвом Арсенія Яценюка.

Чи зможе МВФ прискорити вирішення урядової кризи?Заяви директора МВФ і посла США можна розцінити як останнє попередження українській владі: або вирішуєте політичну кризу шляхом перезавантаження Кабміну з новими «правилами гри», або грошей більше не отримаєте.

Водночас, за інформацією «Української правди», це рішення ухвалювалося без погодження з Президентом України Петром Порошенком. На зустрічі з фракцією Глава держави наголосив на важливості ухвалення 8 законопроектів, які необхідні для запровадження безвізового режиму та співпраці з Міжнародним валютним фондом.

Крім того, нардеп від фракції «Самопомочі» Руслан Сидорович в ефірі «5 каналу» повідомив, що вже вдалося зібрати 40 підписів за відставку уряду Яценюка.

«Вже є близько 40 підписів… За фактом можна сказати, що збір підписів почався 15 лютого, і я думаю, що вже сьогодні назбирати 150 підписів прямо в сесійній залі складно не буде», – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: