Політолог: демарш Каська є свідченням розбіжностей Порошенка та Саакашвілі

Читать на русском
Політолог поділився міркуваннями щодо заяви про відставку заступника генпрокурора Віталія Каська.
Михайло Басараб

Саакашвілі, можливо, став неконтрольованим для Президента.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політолог Михайло Басараб, аналізуючи відставку заступника генпрокурора Віталія Каська.

«Зважаючи, що Касько тісно спілкується із західними партнерами і є негласним представником Заходу в Генпрокуратурі, то нинішній його демарш свідчить про зростання напруги у спілкуванні Петра Порошенка із західними політиками», – зауважив Михайло Басараб.

Очевидно, як підкреслив політолог, це фінальний сигнал Президенту, що він якнайшвидше має відправити у відставку Шокіна.

«Інший момент полягає в тому, що Касько співпрацює з командою Міхеіла Саакашвілі. Його демарш може свідчити про розбіжності між Порошенком та Саакашвілі, які донедавна виступали єдиним фронтом. Цілком можливо, що Саакашвілі таки став неконтрольованим «джином» і тепер активність його команди може обернутися бумерангом проти Президента», – проаналізував Михайло Басараб.

Нагадаємо, заступник генпрокурора Віталій Касько заявив, що погодив свою відставку із західними партнерами, які його підтримували.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: