«Рух за очищення» Саакашвілі вимагає змінити уряд і генпрокурора

Читать на русском
Однією з вимог ініційованого Саакашвілі Руху за очищення є зміна уряду та генерального прокурора.

У «Русі за очищення», ініційованому губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі оголосили про продовження антикорупційних форумів по всій Україні та намір зібрати підписи за зміну уряду та генерального прокурора.

Про це з посиланням на Facebook Валерія Пекаря повідомляє «Слово і Діло».

«Антикорупційний форум, що відбувся 18 січня 2016 року в Харкові, визначив найближчі завдання руху. Ми вимагаємо: 1. Сформувати новий уряд, який буде користуватися довірою народу й докорінно реформувати всі сфери життя, діючи в інтересах переважної більшості українців, а не вузької групи наближених до влади. 2. Призначити нового генерального прокурора, який поставить своєю метою не захистити, а знищити корумповану систему», – зазначив Пекар.

Річниця роботи Шокіна: як виконує свої обов'язки генпрокурор?«Слово і Діло» вирішило дізнатися, як виконує свої обіцянки генпрокурор та чи збереже він посаду.

Також, за його словами, завданнями руху є посилити законодавство, спрямоване на боротьбу з корупцією й ухвалити закони, «які дозволять громадянам і бізнесу чесно працювати та ставати багатшими».

Наближчим часом антикорупційні форуми відбудуться в Чернівцях, Івано-Франківську та Ужгороді (16, 17 та 18 лютого відповідно).

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що у владі є «конкретні люди, яких потрібно видалити з політики».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: