КПВВ «Мар'їнка» знову обстріляли – двоє поранених

Читать на русском
Станом на 08:00 12.02.2016 р. загиблих і поранених серед мирного населення немає. Відомо, що поранення отримали двоє військових під час обстрілу в Мар'їнці.

Контрольний пункт в'їзду/виїзду «Мар'їнка» сьогодні був обстріляний з гранатомета.

Про це в ефірі «112 Україна» заявив прес-офіцер сектору «Маріуполь» Олександр Кіндсфатер, повідомляє «Слово і Діло».

«З автоматичного гранатомета вони (бойовики – Ред.) в черговий раз обстріляли пункт пропуску «Мар'їнка», – повідомив прес-офіцер.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook голова Мар'їнської районної адміністрації Володимир Мороз, в результаті обстрілу поранення отримали двоє бійців АТО. «Станом на 08:00 12.02.2016 р. загиблих і поранених серед мирного населення немає. Відомо, що поранення отримали двоє військових під час обстрілу в Мар'їнці», – написав він.

Всього за минулу добу було зафіксовано 22 обстріли українських позицій. У зоні вогню виявилися населені пункти Красногорівка, Мар'їнка, Гранітне, Павлопіль, Водяне, Широкине. Найбільш напруженою ситуація була в районі Мар'їнки та Красногорівки, де було зафіксовано 14 обстрілів, в тому числі з 82-мм міномета.

У зв'язку із загрозою життю особового складу 11 раз відкривався вогонь у відповідь. Останній обстріл на маріупольському напрямку пролунав близько опівночі.

Як раніше повідомлялося, через обстріли КПВВ «Мар'їнка» розглядаються варіанти його закриття. Ймовірне закриття КПВВ «Мар'їнка» через обстріли може стати передумовою виникнення гуманітарної катастрофи на неконтрольованих владою України територіях Донецької та Луганської областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: