Росія забирає з луганського напрямку свою техніку та військових – Булатов

Читать на русском
Ситуація на Донбасі, зокрема на луганському напрямку, має всі передумови до встановлення відносного режиму тиші.
Дмитро Булатов

На луганському напрямку відбувається часткове виведення військової техніки та живої сили РФ.

Про це у своєму Facebook повідомив мобілізований екс-міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, пише «Слово і Діло».

За його словами, найближчим часом повномасштабної війни та наступу бойовиків на сили АТО не слід очікувати. Але говорити про мир також рано, оскільки бойові дії матимуть локальний та ситуативний характер.

«Росія потроху забирає з луганського напрямку свою техніку та військових. Не всіх, але порційно забирає», – повідомив Булатов.

Експерт: війна з РФ триватиме навіть після завершення конфлікту на ДонбасіСпеціаліст поділився міркуваннями щодо рішення Європарламенту підтримати створення формату «Женева плюс» для повернення Криму.

Він також заявив, що так звана «ЛНР» майже вичерпала мобілізаційний ресурс. «Форму негідникам, що йдуть до лав армії «ЛНР», видають зношену. Гроші платять мізерні, наприклад, рядовому складу – від 5 до 10 тисяч россійських рублів. З лікуванням у них проблеми та зовсім скудне забезпечення ліками. Інколи загиблих закопують, як тварин», – розповів екс-міністр.

Булатов уточнив, що озвучена ним картина вимальовується в результаті інформації з різних джерел. «Кількість джерел інформації поступово збільшується. Це відбувається завдяки тому, що в людей з окупованної території накипає все більше. Високі ціни, тотальне безробіття, мізерні виплати та відсутність правового поля роблять свою справу», – резюмував Булатов.

Нагадаємо, в травні минулого року колишній міністр молоді та спорту, учасник «Автомайдану» Дмитро Булатов отримав повістку в рамках мобілізації й вирушив проходити службу в зоні АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: