Карта АТО: ситуація на сході України станом на 5 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 5 лютого 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування продовжили обстрілювати українські позиції з різних видів зброї.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли українські укріплення в Мар'їнці, Авдіївці, Пісках, Опитному та на шахті Бутівка. А по Красногорівці сепаратисти вели вогонь з міномета.

Неподалік окупованої Горлівки незаконні збройні формування з великокаліберних кулеметів обстріляли позиції сил АТО в Луганському. Також, зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики обстріляли українські укріплення в Троїцькому та Верхньоторецькому. А по опорних пунктах сил АТО в Зайцевому та Майорську сепаратисти знову вели інтенсивний вогонь з мінометів калібру 82 та 120 мм.

На Маріупольському напрямку проросійські бандформування застосовували міномети по позиціях Збройних сил України в Талаківці.

Загалом, впродовж минулої доби противник 81 раз відкривав вогонь по позиціях сил АТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: