Кононенко готовий скласти мандат нардепа

Читать на русском
У відповідь на звинувачення Абромавичуса Кононенко заявив про готовність скласти мандат народного депутата.

Заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко заявив, що готовий скласти мандат народного депутата України.

Про це він сказав журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє «Слово і Діло».

«У мене немає жодних проблем піти з парламенту. Я можу це зробити хоч завтра. Якщо буде рішення фракції, то я це зроблю», – заявив Кононенко.

Посол США та Саакашвілі відреагували на заяву Абромавичуса про відставкуПосол США Джеффрі Пайєтт назвав міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавичуса, який заявив про відставку, борцем за реформи.

За словами нардепа, Абромавичус не має доказів, які б свідчили про його намагання якось корупційно вплинути на Міністерство економічного розвитку та торгівлі або контролювати його.

«Щодо звинувачень на мою адресу – немає жодного документа. Не було, немає і не буде, тому що їх не існує в природі. Це абсолютний антипіар», – наголосив нардеп.

Нагадаємо, сьогодні міністр економрозвитку Айварас Абромавичус звинуватив нардепа Ігоря Кононенка в намаганнях взяти під свій контроль його відомство. Також, він зазначив, що будь-які важливі та системні реформи блокуються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: