Ситник не встиг призначити старших детективів НАБУ в обіцяний термін

Читать на русском
Старші детективи Національного антикорупційного бюро почнуть працювати в кращому разі в лютому, незважаючи на обіцянку Артема Ситника.
Артем СитникФото: dyvys.in

Глава Національного антикорупційного бюро Артем Ситник не вклався у терміни з виконанням обіцянки щодо призначення на посади старших слідчих Бюро.

Невиконану обіцянку призначити їх до кінця січня 2016 року в понеділок зафіксувало «Слово і Діло».

Зробити це для того, щоб у лютому «вийти на 90% готовність» Ситник пообіцяв ще 18 січня, однак переоцінив свої сили.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що старші детективи НАБ будуть призначені вже наприкінці січняСказано 18 січня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Як з'ясувало «Слово і Діло», станом на 1 лютого в НАБУ лише проводиться підготовка документів за конкурсом на посади старших детективів відділу кримінальної лабораторії, а також відділу з виявлення кримінальних корупційних правопорушень Управління аналітики та обробки інформації.

Раніше народний депутат Єгор Соболєв звинуватив Кабінет міністрів у затягуванні повноцінного запуску Національного антикорупційного бюро, а сам Артем Ситник виправдався, що конкурси на посади старших детективів уже завершені, щоправда, відбулося це тільки 29 січня.

Таким чином, станом на початок лютого кількість невиконаних обіцянок Артема Ситника вже перевищила кількість виконаних – 3 проти 1. Порівняти цого роботу з тим, як працює головний орган виконавчої влади в України – Кабінет міністрів – можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: