Ложкін хоче піти у відставку – ЗМІ

Читать на русском
В Адміністрації Президента України все йде не зовсім так, як багатьом хотілося б, і точно не так, як було рік тому.
Борис Ложкін

Глава Адміністрації Президента України волів би бачити своїм наступником Ковальчука, але остаточне рішення за Порошенком.

Про це йдеться в матеріалі Соні Кошкіної «Відкладена війна», пише «Слово і Діло».

За її словами, між Ложкіним і Порошенком стався не те щоб конфлікт, просто в Адміністрації Президента все йде не зовсім так, як багатьом хотілося б. І точно не так, як було рік тому.

Крім того, не могли бути непоміченими спроби заступника голови фракції «БПП» Ігоря Кононенка та його компанії зайняти місця людей Ложкіна – Олексія Філатова, Андрія Таранова та інших.

«Зараз питання в іншому: яку роль вибере для себе Борис Євгенович і коли це станеться? Також усіх цікавить, хто його замінить. За словами джерел, сам Ложкін хотів би бачити своїм наступником Віталія Ковальчука. Але у Президента є свій список запасних: Сергій Березенко, Василь Грицак і Роман Безсмертний», – розповідає Кошкіна.

Резюмуючи, вона підкреслила, що остаточне рішення про відставку Бориса Ложкіна та призначення нового глави АП залишається за Петром Порошенко.

Нагадаємо, 30 листопада на зустрічі з блогерами голова Адміністрації Президента Борис Ложкін розповів, коли в Україні почнуться довгоочікувані реформи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: