Бойовики на Донбасі встановили рекорд за кількістю обстрілів

Читать на русском
Зафіксовано 70 випадків порушення кремлівськими маріонетками умов незастосування зброї в зоні проведення АТО.

Зафіксовано 70 випадків порушення кремлівськими маріонетками умов незастосування зброї в зоні проведення АТО.

Про це повідомила прес-служба штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Після 18:00 бандити не припинили обстрілювати зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів позиції українських військ біля Донецька та Горлівки.

Найгарячіше було біля населених пунктів Піски, Опитне, Авдіївка, Мар’їнка, Новгородське, Зайцеве та Майорськ.

Окрім того, наші опорні в районі Опитного та Зайцевого потрапили під вогонь 82-мм мінометів. Поблизу Новгородського та Майорська працювали також ворожі снайпери.

Режим «повної тиші», про дотримання якого вчора знову домовилися в Мінську, супроводжується виключно в односторонньому порядку – силами АТО.

Порошенко просить Яценюка негайно впорядкувати виплати військовим у зоні АТОПрезидент України Петро Порошенко звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з проханням невідкладно підвищити зарплати військовим та навести лад у виплатах учасникам антитерористичної операції.

Своєю чергою, проросійські організовані злочинні угруповання з 00:00 годин 14 січня вже щонайменше 10 разів застосовували зброю проти наших захисників. Зокрема, зі стрілецької зброї обстрілювали українських воїнів неподалік Пісків та Верхньоторецького, з автоматичних станкових гранатометів – поблизу Опитного, з підствольних гранатометів – поруч із Новгородським, біля Зайцевого застосовували великокаліберний кулемет.

На Луганщині та маріупольському напрямку вчора та вночі ситуація залишалася спокійною.

Нагадаємо, раніше в управлінні розвідки Міноборони заявили, що противник зосередив зусилля на перегрупуванні та посиленні своїх підрозділів на сєвєродонецькому, слов'янському та донецькому напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: