Бойовики 21 раз порушили режим припинення вогню – прес-центр

Читать на русском
Впродовж минулої доби бойовики проросійських незаконних збройних формувань 21 раз застосовували зброю проти сил АТО.

Впродовж минулої доби бойовики проросійських незаконних збройних формувань 21 раз застосовували зброю проти сил АТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Як повідомляють у штабі АТО, більше половини обстрілів бойовиків проводилися в темну пору доби. За інформацією прес-центру, сепаратисти продовжують обстрілювати зі стрілецької зброї позиції сил АТО в Опитному та південніше Авдіївки.

В ДНР вважають, що ідея місії ООН на Донбасі «не відповідає Мінським домовленостям»Ватажки донецьких сепаратистів украй негативно відреагували на ідею представника України в ООН почати переговори щодо введення на Донбас миротворчого контингенту ООН.

«Під обстріл з такої ж зброї потрапив і один з наших опорних пунктів біля Старогнатівки, що на маріупольському напрямку. Крім того, неподалік Маріуполя бойовики відкрили вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських позиціях у Широкиному. Українські захисники змушені були відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї», – йдеться у повідомленні.

Також бойовики вели вогонь по опорних пунктах Збройних сил України на півночі від Горлівки. Так, проросійські сепаратисти обстріляли сили АТО в районі Зайцевого, Майорська та Ленінського.

Крім того, по Троїцькому, що розташоване на межі Донецької та Луганської областей, бойовики здійснили декілька пострілів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: