Суд у справі Корбана перенесли на 13 січня

Читать на русском
Суд у справі лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана був перенесений на 13 січня через те, що суд не встиг ознайомитися з наданими стороною захисту матеріалами справи.

**Суд у справі лідера партії «УКРОП» Геннадія Корбана був перенесений на 13 січня через те, що суд не встиг ознайомитися з наданими стороною захисту матеріалами справи.

Про це у Twitter написав журналіст «Радіо Свобода» Левко Стек, передає «Слово і Діло».

«Суд у справі Корбана перенесли на 13 січня, щоб перевірити, чи було втручання до системи при розподілі суддів», – написав журналіст.

Головуючий суддя справи Геннадія Корбана Денис Масенко проінформував учасників процесу, що їм потрібно вивчити надані стороною захисту матеріали про нібито втручання до автоматизованої системи розподілу справ.

Також він повідомив учасникам процесу, що Дніпровський районний суд Києва досі не надав Апеляційному суду матеріали у справі Корбана.

Нагадаємо, 29 грудня Генеральна прокуратура України заявила, що під час обшуків у лідера «УКРОПу» Геннадія Корбана були виявлені документи про додаткове фінансування деяких народних депутатів, наближених до олігарха Ігоря Коломойського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: