Іслямов розповів, коли Крим повернеться в Україну

Читать на русском
Анексований Росією Крим може повернутися до складу України на різних умовах вже в 2016 році, а Донбас якимось чином заморозиться.
Ленур Іслямов

Анексований Росією Крим може повернутися до складу України на різних умовах вже в 2016 році, а Донбас якимось чином заморозиться.

Таку думку висловив один з організаторів блокади окупованого півострова Ленур Іслямов «Одеському кризовому медіа центру», передає «Слово і Діло».

«Крим будуть нам пропонувати повернути в різних варіантах – наприклад, без Севастополя. Домовлятимуться про знаходження якогось флоту, про спільне управління. Якщо нафта буде доларів 20 місяці три, то ми це побачимо вже в березні-квітні», – зазначив він.

Активіст також не виключає відсторонення президента Володимира Путіна від влади і навіть війни РФ з Туреччиною.

«Звісно, війна це все прискорить. Ми повинні бути готові. Ми бачимо, яку вони техніку нагнали. Українці повинні всі піднятися і битися за свою землю, тільки так ми зможемо зробити цю країну державою. Зараз ми в чомусь недодержава, у нас забрали частину території», – сказав він.

Нагадаємо, раніше Рефат Чубаров заявив, що зняття санкцій проти Росії в результаті виконання Мінських домовленостей в повному обсязі призведе до того, що Україна втратить Крим назавжди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: