Іслямов розповів, коли почнеться морська блокада Криму

Читать на русском
Координатор блокади Криму Ленур Іслямов заявив, що морська блокада планується на кінець 2015-початок 2016 року.

Координатор блокади Криму Ленур Іслямов заявив, що морська блокада планується на кінець 2015-початок 2016 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим. Реалії».

«Деталі я не можу вам озвучити. Ми до неї (морської блокади Криму – Ред.) готуємося всіма силами й засобами, які маємо. Найближча перспектива – це кінець року-початок наступного, тоді ви побачите, як вона відбуватиметься. Ми вас обов'язково проінформуємо, ви про це почуєте», – зазначив Іслямов.

Чубаров знає, як змусити Росію визнати Крим територією УкраїниНаразі відпрацьовуються два варіанти вирішення питання електропостачання окупованого Криму.

За його словами, ця ініціатива узгоджена з лідерами Меджлісу. Також він зазаначив, що ініціатори блокади мають на меті зробити життя на півострові максимально дискомфортним для окупантів.

«Ми б хотіли, щоб перебування окупанта на нашій рідній землі було для нього якомога дорожчим і складнішим, ми цим займаємося, наскільки це можливо. Ми будемо вичавлювати та випалювати звідти окупантів, тому що це наші вулиці, наші могили, це наша історія, їм там нічого робити, геть звідти, це наш дім», – заявив Іслямов.

Нагадаємо, 15 грудня народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Рефат Чубаров заявив, що зняття санкцій проти Росії в результаті виконання Мінських домовленостей в повному обсязі призведе до втрати Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: