Друга спроба: нардепи зібрали 93 підписи за відставку Шокіна

Читать на русском
Народні депутати вирішили знову ініціювати збір підписів за відставку генерального прокурора України Віктора Шокіна.

Після інциденту зі зникненням теки народного депутата України Єгора Соболєва, в якій були підписи за відставку Віктора Шокіна, народні обранці вирішили знову ініціювати збір підписів за відсторонення генпрокурора.

На цю мить зібрано вже 93 підписи зі 150 необхідних, пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook «радикального» депутата Андрія Лозового.

«93 підписи за відставку Шокіна. За одну добу гарної роботи. «Радикальна партія Ляшка», «Самопоміч», «УКРОП», «Свобода», «Самооборона Майдану» – однозначно «за», – пише Лозовий.

За його словами, також за відставку Віктора Шокіна підписались окремі депутати з фракцій «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту».

«Жодного підпису – прогнозовано «Опоблок», «Відродження», «Воля народу» і, на превеликий жаль, несподівано «Батьківщина» – так само жодного підпису», – наголосив нардеп.

Нагадаємо, 11 грудня у нардепа від фракції «Самопомочі» Єгора Соболєва вкрали теку з підписами за відставку генерального прокурора Віктора Шокіна. За його словами, на момент зникнення в теці було 127 підписів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: