Обіцяний сумським мером дитсадок відкрився з 3-місячним запізненням

Читать на русском
Міський голова Сум Олександр Лисенко не спромігся вчасно відкрити дитячий садочок на вулиці Серпневій.

Міський голова Сум Олександр Лисенко не спромігся вчасно відкрити дитячий садочок на вулиці Серпневій.

14 липня «Слово і Діло» зафіксувало обіцянку Лисенка про те, що дошкільний заклад запрацює 1 вересня 2015 року.

«Першого вересня буде відкриватися дитячий садочок на вулиці Серпневій, туди зараз іде закупівля обладнання й готується і за тендером закупівля, і та закупівля, яка не за тендерною документацію йде», – заявив у середині літа міський голова Сум.

Проте запуск роботи садочка був відкладений більш ніж на 3 місяці. Відповідно до листа управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради, станом на 24 листопада 2015 року дитсадок на вул. Серпневій, 1 ще не працював. Цей факт тоді пояснили тим, що об'єкт не був офіційно введений в експлуатацію.

Насправді ж заклад відкрився лише 12 листопада. Зазначається, що на реконструкцію садочка «Яблуньки» було витрачено близько 4 млн грн.

Таким чином, обіцянка сумського мера отримує статус «не виконано» – як і ще 15 його обіцянок, зареєстрованих «Словом і Ділом». Ознайомитися з повним переліком публічних зобов'язань Лисенка можна на його сторінці. У рейтингу відповідальності міських голів України він посідає невисоке 14 місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: