Як працюють ваші мажоритарники? Дайджест. Суми

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» вирішила дослідити співвідношення персональних рейтингів відповідальності та безвідповідальності депутатів-мажоритарників в регіонах з відповідним середнім показником серед мажоритарників по всій Україні.

За даними системи народного контролю «Слово і Діло», станом на 24 квітня найбільш відповідальним депутатом -мажоритарником Сумської області став Олег Медуниця. Рівень його політичної відповідальності досягає 31%. Він виконав 5 з 16 своїх обіцянок. У той час, як середнє значення по Україні складає всього 17%. Однак, не виконаними залишаються 7 з його обіцянок, що становить 44% його безвідповідальності.

Найбільш безвідповідальним виявився Деркач Андрій ( в процесі — 9; виконано — 2; не виконано — 6, всього — 17, що склало 35% безвідповідальності. До списку безвідповідальних потрапив також Ігор Молоток (в процесі — 13; виконано — 0; не виконано — 2, всього — 15, що склало 13% безвідповідальності).

Відзначимо, що в дайджесті не враховані окремі депутати, жодна з обіцянок котрих не була ані виконана, ані провалена. Серед них: Сугоняко Олександр, Лаврик Микола, Бухарєв Владислав.

Дослідження такого співвідношення здійснювалося по всіх регіонах, а формуючи персональні дані відповідальності і безвідповідальності враховувалися всі виконані або невиконані обіцянки депутатів-мажоритарників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: