Канада допоможе Україні зі створенням Нацакадемії поліції – Деканоїдзе

Читать на русском
Голова Нацполіції України Хатія Деканоїдзе заявила, що метою її поїздки до Канади стало поглиблення співпраці між країнами.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що метою її поїздки до Канади стало поглиблення співпраці між країнами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

За її словами, головним питанням переговорів стала співпраця Міністерства внутрішніх справ України з Коледжем канадської поліції.

Скільки зароблятимуть працівники Національної поліції?Нещодавно міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував нові зарплати правоохоронців. «Слово і Діло» вирішило проаналізувати ці дані та зобразити їх на інфографіці.

«Я попросила канадських колег, щоб вони сприяли у питанні створення Нацакадемії поліції та залучили до цього якомога більше тренерів», – заявила Деканоїдзе.

Також, як стверджує глава Національної поліції, вона звернулася до Канади з проханням про збільшення кількості канадських інструкторів та продовження терміну їх перебування в Україні щонайменше на півроку.

«У Києві вже працюють канадські інструктори, але я сподіваюся, що з Нового року їх стане значно більше, щоб вони мали змогу займатися з нашими поліцейськими не лише в Києві, а й у інших містах», – зауважила глава Нацполіції.

Крім того, Деканоїдзе заявила, що під час візиту вдалося багато про що домовитися, і тепер залишилося чекати на політичне рішення нового керівництва Канади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: