Прізвище нового міністра інфраструктури назвуть до кінця року

Читать на русском
Конкретних кандидатів на посаду міністра інфраструктури поки немає, але до кінця поточного року це питання буде формалізовано.

Конкретних кандидатів, які можуть замінити Андрія Пивоварського на посаді міністра інфраструктури, поки що немає, але до кінця поточного року це питання буде формалізовано.

Про це в інтерв'ю «УНІАН» сказав заступник голови комітету з питань транспорту, народний депутат фракції «БПП» Борис Козир, пише «Слово і Діло».

Нардеп також заявив про готовність очолити Мінінфраструктури, «якщо на політичному рівні буде ухвалено таке рішення». «Особисто мені ніхто не пропонував (обійняти посаду міністра інфраструктури), але якщо партія скаже йти, то я, звичайно, буду розглядати», – сказав Козир.

Пивоварський вирішив піти, щоб не працювати більше з Яценюком – експертПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що міністр інфраструктури Андрій Пивоварський подав у відставку.

За його словами, новий міністр інфраструктури, який змінить Пивоварського, повинен продовжити розпочаті реформи в транспортній галузі та проводити більш ефективну політику.

У президентській команді називають кількох людей, які можуть очолити Мінінфраструктури. Основний кандидат – Павло Рябікін, колишній соратник мера Києва Віталія Кличка, близький зараз до Банкової.

Нагадаємо, кілька днів тому Андрій Пивоварський заявив, що не хоче працювати в Кабміні в 2016 році. «Одна з причин – це те, що неможливо реформувати бюрократію, систему держуправління без запровадження справедливої компенсації, без запровадження справедливої мотивації держслужбовців», – пояснив причини свого звільнення чиновник.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: