Коломойський виграв суд у Саакашвілі та Одеської ОДА

Читать на русском
Подільський районний суд міста Києва в повному обсязі задовольнив позов Ігоря Коломойського до Міхеіла Саакашвілі та Одеської обласної державної адміністрації.
Ігор Коломойський

Подільський районний суд міста Києва в повному обсязі задовольнив позов Ігоря Коломойського до Міхеіла Саакашвілі і Одеської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє «УНІАН» з посиланням на представника інтересів Коломойського Вадима Шевцова, передає «Слово і Діло».

Як наголошується в копії рішення суду, судова інстанція визнала «недостовірною та в повному обсязі не відповідною дійсності» інформацію, поширену Саакашвілі 19 липня 2015 року в ефірі телеканалу «1+1» у програмі телевізійної служби новин «ТСН.Тиждень». Виступаючи в цій програмі, Саакашвілі звинуватив Коломойського в контрабанді та ухиленні від сплати податків.

У судовому рішенні також зазначається, що телевізійна служба новин телеканалу «1+1» має спростувати недостовірну інформацію, зачитавши в ефірі результативну частину рішення суду.

Подільський районний суд міста Києва в повному обсязі задовольнив позов Ігоря Коломойського до Міхеіла Саакашвілі та Одеської обласної державної адміністрації.

Відразу після призначення Саакашвілі керівником Одеської області Коломойський виступив з різкою критикою цього кадрового рішення, назвавши колишнього президента Грузії «тимчасовою фігурою».

Саакашвілі своєю чергою заявив, що він нібито має докази причетності Коломойського до контрабанди в Одеському порту.

Пізніше Коломойський також порівняв Саакашвілі з президентом РФ Володимиром Путіним, заявивши, що «вони обидва диктатори, просто один успішний, а другий – ні».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: