Тука може залишити посаду голови Луганської ВЦА

Читать на русском
На цей момент у справі розстрілу мобільної групи в Луганській області 2 вересня 2015 року нікого не покарано.

На цей момент у справі розстрілу мобільної групи в Луганській області 2 вересня 2015 року нікого не покарано, хоча глава регіону Георгій Тука обіцяв довести справу до завершення або залишити посаду.

Відповідну обіцянку голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації «Слово і Діло» зафіксувало на початку вересня.

Тука заявив, що на цей момент влада не пройшла тест з питання розслідування розстрілу мобільної групи. «На жаль, складається враження, що вбивство Андрія Глущенка (СБУшник, загиблий в результаті розстрілу мобільної групи – Ред.) – продовження Майдану. Ніхто не названий, не притягнутий, не покараний», – зазначив він.

Раніше голова Луганської ВЦА повідомляв, що він задоволений ходом розслідування розстрілу мобільної групи під Щастям. Також Тука додав, що розслідування ведеться активно, й він отримує практично двічі-тричі на тиждень звіт від слідчих.

Крім того, Георгій Тука пообіцяв, що він доб'ється правосуддя над тими, хто причетний до розстрілу зведеної мобільної групи з боротьби з контрабандою. Таким чином, поки що голова Луганської ВЦА не впорався з обіцянкою і скоро ми дізнаємося, піде він у відставку чи доведе справу до завершення.

Нагадаємо, 9 вересня Георгій Тука заявив, що розслідування розстрілу мобільної групи – тест для влади. Він додав, що якщо це розслідування не буде доведено до логічного завершення, він залишить посаду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: