ЄІБ допоможе Жебрівському виконати обіцянку про відновлення зруйнованих мостів

Читать на русском
Європейський інвестиційний банк виділить Донецькій області гроші на відновлення зруйнованих мостів.

Європейський інвестиційний банк виділить Донецькій області гроші на відновлення зруйнованих мостів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло».

«Досягнуто домовленості з Європейським інвестиційним банком про виділення коштів на відновлення трьох зруйнованих мостів. Роботи почнуться вже навесні, зараз потрібно завершити проектно-кошторисну документацію», – сказав глава Донецької ВЦА.

Також, за його словами, в області вже запущено процес формування Агенції регіонального розвитку, де більшістю членів Наглядової ради будуть представники європейських партнерів, ПРООН (Програми розвитку ООН) та громадськості.

«Вони (члени Наглядової ради – Ред.) як «сканери» корупції контролюватимуть цільове використання державних і спонсорських коштів. Обласна влада показала готовність до командної роботи та бажання бути не тільки реципієнтами, але й будівничими на донецькій землі», – наголосив Жебрівський.

Крім того, голова Донецької ВЦА повідомив, що для малого та середнього бізнесу будуть запроваджені пільгові кредити. Відповідний меморандум був підписаний з «Ощадбанком».

Нагадаємо, 6 жовтня Павло Жебрівський пообіцяв, що зруйнований терористами влітку 2014 року міст під Слов'янськом буде відновлений одним із перших у рамках реалізації інфраструктурних проектів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: