Тука: в Луганській області корумповані абсолютно всі структури

Читать на русском
Георгій Тука заявив, що в Луганській області немає жодної організації чи установи, працівники якої не займалися б корупційними діяннями.

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що в регіоні немає жодної організації чи установи, працівники якої не займалися б корупційними діяннями.

Про це він сказав під час прес-конференції, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ВЦА.

«У Луганській обласній ВЦА активно працює управління внутрішнього аудиту, здійснюючи низку перевірок організацій та установ по всій області. На жаль, я мушу констатувати, що не виявлено жодної організації чи установи без порушень. Я маю на увазі саме корупційні діяння», – повідомив Тука.

Він уточнив, що наразі аудит проводиться у всіх районах регіону. Тука також додав, що має питання до діяльності або бездіяльності прокуратури та СБУ в області.

Керівник Луганської ВЦА вважає, що «смерті наших захисників і корупція абсолютно пов’язані між собою ланцюжки».

«Один із прикладів. Проводилася таємна спецоперація. Був визначений час, у який на місці мала зібратися група військових, і в той самий час у це саме місце прилетіло шість «Градів». Це був витік інформації. Зараз можна казати про те, що інформація була продана», – наголосив Тука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: