Половина українців вважають, що влада захищає суверенітет лише на словах

Читать на русском
Майже 50 відсотків українців вважають, що чинна влада країни не робить усього можливого для захисту державного суверенітету.

Майже 50 відсотків українців вважають, що чинна влада країни не робить усього можливого для захисту державного суверенітету.

Такі дані опублікував «Центр Разумкова», передає «Слово і Діло».

Гірше, ніж за Азарова. Як нинішня влада розгубила довіру українцівЗа даними соціологічних досліджень, рівень недовіри до Президента, уряду й Верховної Ради на цю мить упав до рівня часів Революції Гідності, себто нинішнім можновладцям довіряють приблизно так само, як свого часу Віктору Януковичу, Миколі Азарову та VII скликанню Верховної Ради.

Так, 45,8% опитаних вважають, що влада захищає територіальну цілісність України лише на словах. Водночас лише 12,4% думають, що уряд робить усе можливе для відновлення суверенітету.

20,7% респондентів вважають, що українська влада немає власної позиції й виконує вказівки Європейського Союзу та США. А 11% взагалі думають, що уряд боїться президента Російської Федерації Володимира Путіна й готовий принести в жертву національні інтереси, щоб уникнути війни.

10,1% опитаних українців не змогли відповісти на це запитання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: