Аваков прийняв відставку Паскала

Читать на русском
Арсен Аваков із рішенням заступника глави Нацполіції не згоден, але підписав заяву про відставку, поважаючи бажання офіцера.
Арсен Аваков

Арсен Аваков із рішенням заступника глави Нацполіції не згоден, але підписав заяву про відставку, поважаючи бажання офіцера.

Про це глава МВС написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Василь Федорович Паскал подав рапорт про відставку. Я ненавиджу порожні та підлі обвинувачення пустобрехів, які не побудували в своєму житті й собачої будки, але поважаю ще більше ОФІЦЕРА, який не хоче ставити під удар справу КОМАНДИ. Справу, якій віддав частину життя», – написав Аваков.

Чим ризикує Деканоїдзе, призначивши скандального Паскала? ЕкспертЕксперт поділився міркуваннями щодо призначення Василя Паскала першим заступником глави Нацполіції.

Міністр додав: «Відповідаючи на запитання: чому я прийняв рапорт після вчорашнього спічу на захист? Тому що він людина, і нікому не дозволено думати, що уколи несправедливості проходять просто. Він учора приїхав зі шпиталю і ми мали довгу, дуже довгу розмову й не одну склянку віскі. Він людина честі й не хоче бути перешкодою та мішенню, не хоче заважати реформі, переживає, що підставляє мене з Хатією. Переживає за хлопців із розшуку. Загалом так вирішили».

Відставка Василя Паскала не оминула й народного депутата від «БПП» Сергія Капліна, який заявив, що Арсен Аваков у зв'язку з цим також повинен піти.

«Паскал подав у відставку після спільних зусиль громадськості та партій. Це означає, що він визнав свою провину за розгін Майдану. Це означає, що Аваков, який вважає його найчеснішим, також повинен піти», – написав Каплін на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 29 листопада стало відомо, що Паскал написав рапорт про звільнення. До цього люстраційний департамент Мін'юсту вимагав не призначати Паскала, оскільки він підпадає під дію закону про люстрацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: