В АП розповіли, навіщо російські командири поширюють чутки про наступ ЗСУ

Читать на русском
За даними української розвідки, російське окупаційне командування на Донбасі поширює чутки про можливий наступ української армії.
Олександр Мотузяник

За даними української розвідки, російське окупаційне командування на Донбасі поширює чутки про можливий наступ української армії.

Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає «Слово і Діло».

Він пояснив, що це робиться не тільки для того, щоб спровокувати Збройні сили України, але й з метою вирішити проблему браку житла для бойовиків самопроголошених республік на зимовий період.

Бойовики готують наступ на сили АТО – «ІС»На підконтрольній бойовикам території поширюються чутки, що російсько-сепаратистські сили готують наступ на позиції Збройних сил України.

При цьому Мотузяник підкреслив, що інформація про можливий наступ української армії не відповідає дійсності. «Україна дотримується перемир'я, виконуючи Мінські домовленості», - зазначив він.

Розвідка також повідомляє про вкрай низький морально-психологічний стан бойовиків, які входять до першого і другого корпусу під керівництвом російських кадрових офіцерів. Мотузяник уточнив, що погане харчування і низьке фінансове забезпечення призвело до зловживання терористами алкоголем і наркотиками, в результаті чого збільшилася кількість хаотичних обстрілів бойовиками як своїх позицій, так і позицій сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: