Дніпропетровська «Самопоміч» об'єдналася з місцевим «Опоблоком» – Денисенко

Читать на русском
Нардеп Андрій Денисенко заявив, що дніпропетровська організація партії «Самопоміч» під час сесії міської ради об'єдналася з «Опозиційним блоком».
Андрій Денисенко

Народний депутат України Андрій Денисенко заявив, що дніпропетровська організація партії «Самопоміч» під час сесії міської ради об'єдналася з «Опозиційним блоком».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

Напередодні другого туру виборів «Самопоміч» вирішила підтримати Філатова в Дніпропетровську«Об'єднання «Самопоміч» виступило на підтримку кандидата у мери Дніпропетровська Бориса Філатова.

За його словами, лідер обласної організації партії «Самопоміч» Артем Хмельник спільно з депутатами з «Опозиційного блоку» намагався зірвати сесію міської ради.

«Ця людина (Артем Хмельник – Ред.) спільно з «Опоблоком» і з іншими купленими Олександром Вілкулом (народний депутат від «Опозиційного блоку» – Ред.) «регіоналами» намагався зірвати спочатку присягу Бориса Філатова як міського голови Дніпропетровська, а потім спільно з «Опозиційним блоком» депутати від «Самопомочі» встали й дозволили собі демарш, вийшли із зали міської ради, фактично зірвавши установчу сесію та вибори секретаря міської ради», – заявив Денисенко.

Нагадаємо, 17 листопада Дніпропетровська міська територіальна виборча комісія оголосила, що кандидат від партії «УКРОП» Борис Філатов набрав найбільшу кількість голосів виборців у другому турі виборів мера Дніпропетровська. За даними ТВК, Філатов отримав 184 874 голосів, а його суперник, нардеп Олександр Вілкул – 158 752.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: