Напередодні другого туру виборів «Самопоміч» вирішила підтримати Філатова в Дніпропетровську

Читать на русском
«Об'єднання «Самопоміч» виступило на підтримку кандидата у мери Дніпропетровська Бориса Філатова.

«Об'єднання «Самопоміч» виступило на підтримку кандидата в мери Дніпропетровська Бориса Філатова.

Відповідне рішення ухвалила політрада партії повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook-спільноту політичної партії.

Свою позицію в «Самопомочі» мотивують тим, що демократичні сили мають об'єднатися, щоб завадити реваншу колишніх «регіоналів» у місті.

«Є декілька міст в Україні, де патріотичні сили отримали нагоду вибити «екс-регіоналів» з їхніх насиджених вотчин. Дніпропетровськ став справжнім символом опору «русской весне» у 2014 році, і зараз місто має підтвердити свою проукраїнську позицію, обравши мером Бориса Філатова», – йдеться в повідомленні партії.

Smart-аналіз програм кандидатів у мери Дніпропетровська: Олександр Вілкул«Слово і Діло» продовжує аналіз кількісних та якісних показників передвиборчої програми фіналістів мерських перегонів в Україні. На черзі – Олександр Вілкул.

При цьому в політичній силі підкреслили, що завадити перемозі Філатова може тільки пасивність виборців. «Регіонали» точно не мають більшої підтримки, аніж демократичні сили. Однак їм на руку може зіграти пасивність виборців, яка відкриває шлях до маніпуляцій та фальсифікацій», – додали в «Самопомочі».

Нагадаємо, раніше Борис Філатов заявив, що СБУ зайнялася збором слідчих даних щодо його конкурента на виборах – Олександра Вілкула.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: