Всередині «БПП» поглиблюється криза – ЗМІ

Читать на русском
Всередині фракції «Блоку Петра Порошенко» депутати не можуть дійти згоди у конфлікті між Віктором Чумаком, заступником голови фракції Ігорем Кононенком та Сергієм Березенком.

Всередині фракції «Блоку Петра Порошенко» депутати не можуть дійти згоди у конфлікті між Віктором Чумаком, заступником голови фракції Ігорем Кононенком та Сергієм Березенком.

Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляє «Українська правда», передає «Слово і Діло».

Зокрема, Чумак звинуватив Кононенка й Березенка у розгортанні інформаційної кампанії проти нього як потенційного члена Національного агентства з питань запобігання корупції.

Сам Кононеко звинувачення колеги по фракції відкинув, вважаючи себе жертвою чорного піару. При цьому, як зазначає співрозмовник видання, він фактично визнав, що кампанія проти заступника генерального прокурора Віталія Каська ведеться з відома Банкової. «Ті люди, які зараз борються з корупцією, давайте дивитися, на яких машинах вони їздили 5 років тому, в яких квартирах живуть», – сказав Кононенко, коментуючи можливе призначення Каська на посаду спеціалізованого антикорупційного прокурора.

Політичні союзи на шахівниці місцевих виборів: хто з ким?Вперше після місцевих виборів-2015 в Україні складається унікальна ситуація. Зміна політичних конфігурацій, які проходять на регіональному рівні, здійснюватиме вплив на рішення центральної влади.

Серед інших звинувачень всередині фракції пролунали закиди про те, що окремі члени «БПП» причетні до фармацевтичної мафії, чорного піару проти колег по партії на місцевих виборах, незаконних забудов та розподілу «потоків». Нардеп Світлана Заліщук зазначила, що депутати фракції не можуть бути однією командою через те, що сповідують різні цінності.

Нагадаємо, 23 листопада нардеп Сергій Лещенко заявив, що заступника генпрокурора Віталія Каська хочуть звільнити протягом тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: