Гопко: без згоди міністра внутрішніх справ Паскала не призначили б

Читать на русском
Нардеп Ганна Гопко заявила, що призначення скандально відомого колишнього заступника міністра внутрішніх справ Василя Паскала відбулося не без рішення верхівки.

Народний депутат України Ганна Гопко заявила, що призначення скандально відомого колишнього заступника міністра внутрішніх справ Василя Паскала відбулося не без рішення верхівки.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

Новий глава поліції розповіла, як проходитиме переатестація МВСНовопризначений глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе розповіла про етапи проходження переатестації працівниками МВС.

«Без Авакова та вище такі рішення не ухвалюють. Деканоїдзе (глава Нацполіції – Ред.) призначає «недолюстрованого» Паскала першим заступником глави Національної поліції», – написала Гопко.

На її переконання, це свідчить про те, що в Україні поступово формується новий «режим». Як стверджує Гопко, раніше Василь Паскал відповідав за переслідування учасників Майдану, вислужуючись перед екс-міністром внутрішніх справ Олександром Захарченком та екс-президентом України Віктором Януковичем.

«Особливо тривожною виглядає ситуація на тлі відсутності розслідувань та посадки тих, хто вбивав активістів під час Революціі Гідності», – заявила нардеп.

Нагадаємо, раніше «Громадський люстраційний комітет» повідомив, що колишній заступник міністра внутрішніх справ Василь Паскал призначений першим заступником глави Національної поліції – начальником кримінальної поліції, з присвоєнням йому спеціального звання – генерал поліції другого рангу в порядку переатестації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: