Крим без світла: введено режим надзвичайної ситуації

Читать на русском
Вночі 22 листопада жителі півострова Крим, який був окупований Російською Федерацією, залишилися без електропостачання.

Вночі 22 листопада жителі півострова Крим, який був окупований Російською Федерацією, залишилися без електропостачання.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим. Реалії».

Чубаров розповів, чому Україна не може повністю знеструмити КримЯкщо Україна припинить подачу електрики в окупований Крим, Росія піде на контрзаходи, наслідком яких можуть стати віялові відключення світла в регіонах.

«Без електропостачання залишилися побутові споживачі Криму і міста Севастополя (близько 1 млн 896 тисяч чоловік). Потужність відключених споживачів - 673 МВт. З 1:42 22 листопада на території Криму введено режим надзвичайної ситуації», - повідомляють у міністерстві енергетики Росії.

Цієї ночі в районі Чаплинки Херсонської області прогриміли вибухи. Як повідомили активісти блокади Криму , «лінія електропередач, яка постачає Крим, впала і не підлягає відновленню».

Також, влада окупованого півострова заявила, що в Криму вводять графіки відключення електрики і води для населення. Як зазначається у повідомленні окупованої влади Криму, відключення електроенергії і води будуть по всьому півострову.

Нагадаємо, в Криму 22 листопада в 00:25 відбулося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України. На півострові введено режим надзвичайної ситуації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: