У ГПУ кажуть, що об’єднають 4 кримінальні провадження проти Парасюка

Читать на русском
Прокурор ГПУ Владислав Куценко заявив, що чотири кримінальні провадження щодо народного депутата Володимира Парасюка об’єднають в одне.

Прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко заявив, що чотири кримінальні провадження щодо народного депутата Володимира Парасюка об’єднають в одне.

Про це він повідомив на брифінгу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

У «БПП» хочуть знімати з нардепів недоторканність за бійкиПісля чергової бійки за участю нардепа Володимира Парасюка в «БПП» подумали про зняття з парламентарів недоторканності за подібні дії.

«У нас порушено чотири кримінальні провадження, де фігурує прізвище Парасюка. Вони, скоріш за все, будуть об’єднані процесуальним керівником в єдине кримінальне провадження», – заявив Куценко.

Також прокурор повідомив, що Парасюка викликано на допит до ГПУ на 26 листопада. Попередній допит мав пройти сьогодні, але, за словами Куценка, з Парасюком неможливо зв’язатися, тому що він вимкнув телефони.

«На сьогодні був призначений допит в одному з чотирьох кримінальних проваджень, за якими у нас наразі фігурує прізвище Парасюка. На жаль, на допит він не з’явився, а лише дезінформує суспільство, що не знав про допит, і просить в ефірі повідомити йому, коли він запрошується», – наголосив прокурор.

Нагадаємо, вчора, 19 листопада, на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради народний депутат Володимир Парасюк вдарив ногою по голові заступника керівника головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління «К») Василя Пісного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: