Суд визнав арешт Мосійчука незаконним

Читать на русском
ВАСУ визнав незаконним голосування Верховної Ради за притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Ігоря Мосійчука.

Вищий адміністративний суд визнав незаконним голосування Верховної Ради за притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Ігоря Мосійчука.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата, передає «Слово і Діло».

«Щойно Вищий адміністративний суд визнав незаконним голосування Верховної Ради за притягнення до кримінальної відповідальності, позбавлення депутатської недоторканності та арешт Ігоря Мосійчука», – йдеться в повідомленні.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що «Радикальна партія» подасть позов на Гройсмана за голосування по МосійчукуСказано 18 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Коментуючи рішення суду, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко наголосив, що усі справи мають розглядатись відповідно до законодавства, а Верховна Рада голосуванням відповідної постанови грубо порушила регламент.

«Якщо в Україні є закон – його треба дотримуватись. Мосійчук винен – внесіть документи і розгляньте його справу згідно регламенту, а не займайтесь «бєспрєделом». Кожен – від колгоспника до Президента – має виконувати закон. А Порошенко влаштував політичний спектакль замість правових дій», – обурився головний «радикал» країни.

Нагадаємо, 17 вересня 262 народних депутати проголосували за позбавлення депутатської недоторканності депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: