У Генпрокуратурі кажуть, що Лукаш перебуває у них

Читать на русском
Колишній міністр юстиції часів Віктора Януковича Олена Лукаш на даний момент перебуває в Генеральній прокуратурі України.

Колишній міністр юстиції часів Віктора Януковича Олена Лукаш на даний момент перебуває в Генеральній прокуратурі України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

«Лукаш разом з адвокатом перебуває в ГПУ з метою проходження процесуальних обов'язків на виконання запобіжного заходу», – повідомили у прес-службі ГПУ.

Лукаш можуть вбити спецслужби РФ або донецькі бандити – ШкірякРадник глави МВС Зорян Шкіряк вважає, що затриманому екс-міністру юстиції Олені Лукаш потрібен захист у вигляді охорони.

Таким чином, версія колишнього першого заступника голови Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова про «викрадення» Лукаш із СІЗО співробітниками Генпрокуратури не є правдивою.

Крім того, прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко заявив, що адвокати в курсі того, де перебуває їхня підзахисна.

«Я підтверджую, що Олена Лукаш перебуває у приміщенні ГПУ з працівниками прокуратури для необхідних процесуальних дій. Її ніхто не викрадав. Адвокати знають, де вона перебуває. Після цього ми їдемо в міліцію вдягати на неї браслет», – наголосив прокурор.

Нагадаємо, Олені Лукаш повідомили про підозру в заволодінні 2,5 млн гривень з Державного бюджету України та вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: