Тимчук розповів, чим викликане нинішнє загострення в зоні АТО

Читать на русском
Загострення в зоні АТО викликане відкликанням до Москви з самопроголошених «ЛНР» і «ДНР» представників помічника президента РФ Владислава Суркова.

Загострення в зоні проведення антитерористичної операції викликане відкликанням до Москви з самопроголошених «ЛНР» і «ДНР» представників помічника президента РФ Владислава Суркова.

Таку думку у своєму Facebook висловив народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

«Це дуже вдалий шанс, наприклад, для неадеквата Захарченка (лідера бойовиків «ДНР») «самореалізуватися» і вряди-годи відчути себе не на прив'язі», – вважає Тимчук.

Після зміни куратора проекту «Новоросія» слід готуватися до ескалації конфлікту на Донбасі – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що Сурков відсторонений від кураторства проекту «Новоросія».

Водночас нардеп зазначив, що розслаблятися не варто, оскільки незабаром прибудуть куратори з нової команди. «Треба думати, якраз тут Захарченка з Плотницьким, як і інша автохтонна фауна «ЛНР/ДНР», і дізнаються, скільки коштує в Ростові сіно», – зіронізував політик.

Як відомо, протягом вчорашньої доби на Донбасі проросійські бойовики здійснили 16 обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї і гранатометів в районах Авдіївки, Опитного, Пісків і Мар'їнки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: