Наливайченко: під час розстрілів Майдану Сурков жив у Києві на об'єкті СБУ

Читать на русском

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що радник президента Росії Владислав Сурков 20-21 лютого 2014 року перебував у Києві разом з екс-головою СБУ Олександром Якименко і користувався урядовим зв'язком.

Про це Наливайченко повідомив на засіданні парламентського комітету з протидії корупції в середу, 15 квітня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми переконані, що необхідно розслідувати злочини не лише українських чиновників, але й участь російських високопосадовців у подіях переслідування учасників акцій», – сказав глава СБУ.

Наливайченко також підтвердив, що Сурков 20-21 лютого не просто перебував в Україні, але і проживав разом з колишнім керівником СБУ Якименко на одному з об'єктів СБУ, а також користувався урядовим зв'язком і виїжджав в адміністрацію президента.

Глава Служби безпеки також повідомив, що екс-прем'єр Микола Азаров з Росії продовжує перераховувати в Україну кошти на організацію постановочних акцій протесту, спрямованих на створення сприятливого інформаційного фону російським ЗМІ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: