Наступним генеральним прокурором може стати харків'янин – експерт

Читать на русском
Чинний генеральний прокурор дійсно готовий подати у відставку, а Президент вже обговорює можливу кандидатуру на заміну Шокіну.

Чинний генеральний прокурор дійсно готовий подати у відставку, а Президент вже обговорює можливу кандидатуру на заміну Віктору Шокіну.

Про це у своєму Facebook повідомив політичний аналітик Павло Нусс, передає «Слово і Діло».

«За моєю інформацією з достовірних джерел, Віктор Шокін дійсно готовий подати у відставку, але заяви ще немає. Джерело повідомило, що Президент буде готовий розглянути рапорт генерального, і, скоріш за все, підпише його», – розповів Нусс.

Чи зважиться Порошенко «здати» Шокіна? ЕкспертиПолітологи поділилися міркуваннями щодо ймовірної відставки генерального прокурора Віктора Шокіна.

За даними аналітика, Петро Порошенко вже веде консультації з лідерами парламентських фракцій і силовиками щодо перспективи призначення нового генерального прокурора. Ним, як стверджують джерела, може стати харків'янин з професорського оточення, який користується довірою і авторитетом, ім'я якого поки що невідоме.

Нусс також прогнозує в найближчому майбутньому багато важливих кадрових змін на вищому рівні, в тому числі в уряді, Адміністрації Президента, МВС і ГПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: