У «БПП» натякнули, що скасовувати вільну економічну зону з Кримом не будуть

Читать на русском
У фракції «БПП» не хочуть скасовувати вільну економічну зону з Кримом, а замість цього пропонують шукати інші політичні рішення для його повернення.

У фракції «Блоку Петра Порошенка» не хочуть скасовувати вільну економічну зону з Кримом, а замість цього пропонують шукати інші політичні рішення для його повернення.

Про це у Верховній Раді заявив перший заступник керівника фракції «БПП» Ігор Кононенко, передає «Слово і Діло».

Чубаров вимагає відключити Крим від електроенергіїУряд має найближчим часом відключити Крим від електропостачання як попередження кримській владі, щоб запобігти утисканню прав кримськотатарського та українського населення.

«Скасування закону про вільну економічну зону з Кримом означатиме, що Україна відмовляється від цієї території. Тому тут потрібно шукати інші політичні рішення для того, щоб, з одного боку, посилити тиск на окупаційну владу, а з іншого – захистити кримських татар і громадян України», – наголосив нардеп.

На його переконання, енергетична блокада півострова перебуває і в площині державних інтересів, і в площині інтересів громадян України, які живуть на території півострова й постраждають від відключення електроенергії. Кононенко підкреслив, що таке рішення має бути ухвалене на найвищому рівні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: