Порошенка просять відкликати нардепа «БПП» із посади заступника глави комітету

Читать на русском
На сайті Президента зареєстрована петиція про звільнення народного депутата від фракції «БПП» Сергія Алєксєєва з посади заступника голови комітету з питань правової політики та правосуддя.

На сайті Президента зареєстрована петиція про звільнення народного депутата від фракції «БПП» Сергія Алєксєєва з посади заступника голови комітету Верховної Ради з питань правової політики та правосуддя.

Автор петиції пояснює свою вимогу інформацією про непоодинокі факти підкупу, використання адміністративного ресурсу та тиску на суди з боку Алєксєєва, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Апостроф».

Нагадаємо, раніше в мережі було опублікуване відео, на якому Алєксєєв розповідає про успішне рішення питань у Вищому адмінсуді, а також нагадує про необхідність оплати послуг, яка здійснюється рівними частками до й після вирішення питання.

Депутати хочуть забрати у нардепа «БПП» посаду заступника голови комітетуУ Верховній Раді стурбовані ситуацією в судовій владі і планують навести порядок у цій сфері.

Компанію народного депутата також підозрюють у відмиванні коштів. Зокрема, підприємство «Блакитне сяйво», яке до перейменування називалося «Алєксєєв, Боярчуков і партнери» (одним із власників і засновників якої є Алєксєєв), заборгувало державі понад 612 тисяч гривень.

На сьогоднішній день рейтинг відповідальності Сергія Алексєєва становить 44% – з 9 обіцянок нардеп виконав 4. Ще 5 його зобов'язань поки що перебувають у процесі реалізації.

Подивитися всі обіцянки цього політика можна тут, а обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: