У МВФ допускають можливе зниження податків в Україні

Читать на русском
Постпред МВФ в Україні Жером Ваше вважає можливим зниження податкових ставок в Україні лише за умови впровадження компенсаторів і збереження прогнозного дефіциту Держбюджету.

Постійний представник МВФ в Україні Жером Ваше вважає можливим зниження податкових ставок в Україні лише за умови впровадження компенсаторів і збереження прогнозного дефіциту Держбюджету.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

За словами постпреда МВФ, наразі тривають перемовини між Фондом та урядом України щодо проведення заходів, які необхідні для завершення другого перегляду виконання угоди з МВФ про механізм розширеного фінансування. Також ці перемовини стосуються й проекту Державного бюджету України на 2016 рік.

Податкова реформа-2015: жити стане краще?3 вересня Міністерство фінансів презентувало своє бачення реформи системи оподаткування в Україні. «Слово і Діло» спробувало розібратися, що зміниться в законодавстві.

На переконання Фонду, якщо в Україні й ухвалять рішення щодо зниження податків, то це має супроводжуватися заходами, які будуть запроваджуватися на постійній основі і нададуть можливість утриматися в межах визначеного програмою дефіциту на 2016 рік у розмірі 3,7% ВВП.

Нагадаємо, раніше народний депутат України, голова комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заявила, що МВФ може призупинити програму фінансування у разі реєстрації парламентським комітетом проекту податкової реформи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: