«Радикали» почали всерйоз побоюватися за здоров’я Мосійчука

Читать на русском
Член парламентського комітету з питань охорони здоров’я і нардеп від «РПЛ» Олексій Кириченко переконаний, що життю ув’язненого народного депутата Ігоря Мосійчука загрожує небезпека.
Фото: Телеграф

Член парламентського комітету з питань охорони здоров’я і нардеп від «РПЛ» Олексій Кириченко переконаний, що життю ув’язненого народного депутата Ігоря Мосійчука загрожує небезпека.

«Кілька місяців тому Мосійчук переніс вкрай важку операцію на шлунку і на кишківнику, і тому потребує особливого режиму харчування та лікування, що неможливо забезпечити у слідчому ізоляторі», – зазначив Кириченко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

Політик також сподівається, що слідство та суд дозволять йому взяти Мосійчука на поруки. «Я готовий взяти колегу-нардепа на поруки, всі необхідні слідчі дії у цій справі можна проводити, звільнивши Мосійчука з-за ґрат. Тим більше, підозрюваний неодноразово заявляв, що не збирається переховуватися й тікати з країни», – впевнений депутат.

Мосійчук не буде боротися за посаду мера КиєваДепутат Верховної Ради від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук, який наразі перебуває під вартою, відмовився балотуватися на посаду мера Києва.

Лідер «радикалів» Олег Ляшко неодноразово заявляв про те, що нібито «влада хоче вбити патріота Мосійчука у тюрмі». За його словами, знаючи про важкий стан підозрюваного, прокурори за вказівкою з АП вимагали найжорсткішої міри запобіжного заходу арештованому «радикалу».

Нагадаємо, 2 жовтня Апеляційний суд міста Києва переніс розгляд апеляції арешту народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука на 8 жовтня. Захист нардепа заявив, що у Мосійчука діагностовано гастродуоденіт і остеохондроз. Сам політик під час засідання просив етапувати його «принаймні до шпиталю СБУ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: