У ГУР Міноборони розповіли, як бойовики обманюють ОБСЄ

Читать на русском
Головне управління розвідки Міноборони України заявляє, що вдень бойовики на очах у ОБСЄ відводять військову техніку, а вночі повертають її на передову.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що вдень ​​бойовики на очах у ОБСЄ відводять військову техніку, а вночі повертають її на передову.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

Як стверджують українські розвідники, подібні дії бойовиків спостерігаються на Волноваському напрямку в Донецькій області. На Маріупольському напрямку бойовики демонстративно проводить передислокацію військової техніки під виглядом відводу, а насправді кількість відведених озброєнь незначна.

Україна готується відводити озброєння на ДонеччиніРадник АПУ з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що з завтрашнього дня Україна розпочинає відведення озброєнь на Донеччині

За даними ГУР МО України, на даному етапі проросійські бойовики разом з регулярною армією РФ займаються посиленням і ротацією своїх підрозділів на новоайдарівському, слов'янському та донецькому напрямках. Також проводять розвідку позицій сил АТО із застосуванням диверсійно-розвідувальних груп.

Раніше представник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків заявив, що важка зброя все ще залишається на лінії розмежування з обох сторін конфлікту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: