Партія влади любить слухняних кандидатів – Гурвіц

Читать на русском
Кандидат у мери Одеси Едуард Гурвіц заявив, що партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» висунула Сашу Боровика через його слухняність.

Кандидат у мери Одеси Едуард Гурвіц заявив, партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» висунула Сашу Боровика через його слухняність.

Про це він розповів у інтерв'ю «Главкому», передає «Слово і Діло».

«У партіях, особливо в «партіях влади», люблять слухняних кандидатів. Там люблять прохачів, причому саме прохачів за себе, але, не дай Бог, за місто. Ну а той кандидат (Саша Боровик – Ред.), на якого влада зробила ставку сьогодні, повністю відповідає саме цим критеріям позавчорашнього дня, хоча сам себе й називає «новим явищем» у політиці», – заявив Гурвіц.

За його словами, чутки зі ЗМІ про те, що він буде балотуватися в мери Одеси від «БПП», були всього лише чутками. Як стверджує кандидат, він від самого початку планував іти на вибори самовисуванцем і не вів жодних переговорів про підтримку ані з «БПП», ані з будь-якою іншою партією.

Боротьба за крісло мера Одеси. Аналіз потенційних кандидатівУ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» журналісти «Слова і Діла» з'ясували, яким політичним, бізнесовим, а також інформаційним ресурсом прямо чи опосередковано володіють потенційні кандидати в мери Одеси.

Крім того, Гурвіц зазначив, що на майбутніх виборах, як і на попередніх, проблема технічних кандидатів залишається.

«Технічні кандидати – це брудні технології, позбавитись яких ми можемо лише тоді, коли покінчимо з безкарністю маніпуляторів. Боровик за фактом – провладний кандидат. І вже тільки тому він не може бути технічним кандидатом», – сказав він.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: