Путін вважає, що Мінські домовленості написані для Києва та Заходу

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін заявив, що виконання Мінських домовленостей залежить не від РФ.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що виконання Мінських домовленостей залежить не від РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Я вже говорив і хочу сказати ще раз: немає жодної альтернативи Мінським угодам. Але весь час говорити про те, що Росія повинна їх виконати, стає безглуздим. Виконання Мінських угод залежить не від нас. Це якраз залежить від Сполучених Штатів, від Європи і від Києва», – вважає Путін.

Порошенко: Путіну потрібна глобальна нестабільністьЧерез економічні проблеми і загрозу втрати підтримки всередині країни керівництво Російської Федерації прагне розхитати глобальний світовий порядок безпеки.

За його словами, Україна не здатна виконати повною мірою Мінські домовленості, а Захід у свою чергу усвідомлює це, але не може про це сказати.

«Наші колеги в Європі, в США це бачать чи не бачать? Я думаю, бачать. Я навіть маю підстави вважати, що точно бачать. Але незручно їм говорити, що сьогоднішня влада в Києві не в змозі ці проблеми вирішити», – заявив президент РФ.

Нагадаємо, раніше генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росія продовжує підтримку бойовиків на Донбасі шляхом поставок озброєнь. Також Столтенберг зазначив, що вибори, які планують провести сепаратисти, порушують українські закони і ховають Мінські домовленості.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: