НАТО допоможе Україні взяти під контроль повітряний простір

Читать на русском
Експерти НАТО допоможуть системою захисту інформації, технікою та спільним програмним забезпеченням.

Експерти НАТО допоможуть Україні системою захисту інформації, технікою та спільним програмним забезпеченням.

Про це заявляє заступник міністра оборони України Ігор Долгов, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Минулого тижня Україну відвідала група експертів НАТО, які провели оцінку того, що потрібно вдосконалювати для поліпшення системи контролю повітряного простору над Україною. Є висновки, і є розуміння, в якому порядку потрібно проводити апгрейд», – сказав він журналістам у понеділок у Києві.

Заступник міністра зазначив, що вже протягом декількох років між Україною та НАТО відбувається обмін інформацією про повітряну ситуацію.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що амністії для винних у загибелі пасажирів «Боїнга» не будеСказано 13 лютого 2015 р.Статус обіцянки: Архів

«Частково наші можливості були втрачені, оскільки Крим зараз окупований. Цей момент необхідно компенсувати. Йдеться про спільне програмне забезпечення, систему захисту інформації, плюс техніку», – підкреслив Долгов.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: