Яценюк буде прем'єром до весни – Парубій

Читать на русском
Арсеній Яценюк буде очолювати уряд як мінімум до весни наступного року, вважає Андрій Парубій.
Андрій Парубій

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк буде очолювати уряд як мінімум до весни наступного року.

Про це в інтерв'ю програмі «Лівий берег» з Сонею Кошкіною» повідомив перший заступник голови Верховної Ради Андрій Парубій, передає «Слово і Діло».

За його словами, багато реформ, які були розпочаті Кабміном, поки що досить популярні. Водночас є й непопулярні реформи, такі як підвищення цін на газ і на комунальні послуги.

Схемники, корупціонери й бізнесмени. Хто є хто в оточенні ЯценюкаКоманда нинішнього прем'єр-міністра України являє собою щось на кшталт «акціонерного товариства», де кожен учасник вносить свою лепту й отримує свою частку прибутку.

«Ми з вами добре знаємо, що це треба було зробити давно, просто попередні прем'єри не наважувалися – розуміли, який удар по власному іміджу отримають. Арсеній Яценюк наважився. І, думаю, вже взимку з'являться перші результати цих важких реформ – коли ми сформуємо Бюджет, в ньому будуть чітко показані перспективи», – сказав перший віце-спікер парламенту.

Парубій уточнив, що під «перспективами» він має на увазі підняття соціальних виплат пенсіонерам і робочим, а також поетапне підняття мінімальної зарплати. «Впевнений: реформи дадуть результат. І ось тоді ми зможемо дискутувати про те, як довго прем'єр-міністр Арсеній Яценюк зможе очолювати уряд. Я думаю, що це буде довго», – резюмував політик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: