Садовий може не потрапити до другого туру виборів – Синютка

Читать на русском
Голова Львівської ОДА Олег Синютка не впевнений, що чинний мер Львова Андрій Садовий вийде до другого туру виборів.
Олег Синютка

Голова Львівської обласної держадміністрації Олег Синютка не впевнений, що чинний мер Львова Андрій Садовий вийде до другого туру виборів.

Про це він розповів у інтерв'ю «Главкому», передає «Слово і Діло».

«Те, що буде другий тур – це беззаперечно. Хто вийде до нього? Ну, ще не факт, що це буде чинний міський голова», – сказав Синютка.

На його переконання, у Львові стовідсотково відбудеться другий тур і всі шанси до нього потрапити має народний депутат, кандидат у мери Львова від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Оксана Юринець.

«Вона надзвичайно фахова й перспективна людина. Я думаю, з неї буде добрий господар міста. І я переконаний, що у Львові все буде вирішуватись у другому турі», – додав губернатор Львівщини.

Андрій Садовий та його здобутки: обіцянки львівського мера в цифрах«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок львівського мера Андрія Садового в рамках проекту «ОБРАНІ».

Крім того, Синютка сумнівається, що кандидат у мери Львова від ВО «Свобода» Руслан Кошулинський може потрапити до другого туру чи виграти мерські перегони. За його словами, багато львів'ян пов'язують складнощі останнього періоду з політичною партією «Свобода» і це може зіграти певну роль.

«У Кошулинського добрий послужний список. Він був керівником фракції «Свободи» у міськраді, заступником голови Верховної Ради, брав участь в антитерористичній операції. Я позитивно його оцінюю. Але падіння рейтингу «Свободи» зіграє злий жарт і з кандидатом від цієї політсили на посаду міського голови», – наголосив Синютка.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: