Завтра в Раду буде поданий весь пакет законів щодо безвізового режиму – Яценюк

Читать на русском
Депутатів, які не проголосують за закони щодо безвізового режиму з ЄС, позбавлять дипломатичних паспортів.

Кабінет міністрів сподівається на швидкий розгляд і ухвалення парламентом законів про безвізовий режим з ЄС.

Про це під час засідання уряду сказав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Голова Кабміну звернувся до парламентарів із проханням проявити мудрість і ухвалити необхідне законодавство. «Завтра повинен бути зареєстрований весь пакет законів про безвізовий режим між Україною та ЄС», - повідомив прем'єр.

«Думаю, що парламент проявить мудрість і завтра всі закони, які є необхідною умовою для отримання громадянами України безвізового режиму з країнами ЄС, будуть ухвалені Верховною Радою України», - підкреслив Яценюк.

Він звернувся до депутатів, які проти цих законів, зазначивши, що вони мають вільний в'їзд до ЄС за дипломатичними паспортами. «Ті, хто не проголосує за ці закони, повинні бути позбавлені дипломатичних паспортів і будуть разом з громадянами України стояти в чергах і отримувати візи», - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким дав добро на проведення деяких заходів щодо введення безвізового режиму між Україною та ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: