Бойовики «ДНР» і «ЛНР» відмовилися від виборів

Читать на русском
Самопроголошені «ДНР» і «ЛНР» погодилися перенести місцеві вибори на непідконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей на наступний рік.
Пушилін и Дейнего

Самопроголошені «ДНР» і «ЛНР» погодилися перенести місцеві вибори на непідконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей на наступний рік.

Про це йдеться в заяві представників невизнаних республік у контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Дениса Пушиліна і Владислава Дейнего, передає «Слово і Діло» з посиланням на «ТАСС».

Дана заява була опублікованому на сайті Донецького агентства новин кілька хвилин тому. «Повідомляємо про згоду «ДНР» і «ЛНР» на перенесення виборів з 18 жовтня і 1 листопада на наступний рік», – заявили сепаратисти.

Вибори на Донбасі: Росія затіяла тривалу шахову партію за майбутнє УкраїниНе варто забувати, що жодні вибори на Донбасі не змінять планів Кремля щодо своєї політики стосовно України. Мета й надалі залишається тією ж самою – повернути Україну в орбіту геополітичних інтересів Росії.

Пушилін і Дейнего також зазначили, що це рішення було прийнято після вивчення підсумків паризького саміту лідерів «нормандської четвірки» 2 жовтня.

Учора на зустрічі з лідерами парламентських фракцій Президент України Петро Порошенко заявив про наявність інформації щодо скасування бойовиками «ДНР» і «ЛНР» псевдовиборів на окупованій території Донбасу, які мали пройти 18 жовтня та 1 листопада.

Нагадаємо, 2 жовтня в Парижі «нормандська четвірка» домовилася про перенесення місцевих виборів на окупованих територіях Луганської та Донецької областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: