Амністія лідера «БПП» очистила його досьє від справ про корупцію?

Читать на русском
Мін'юст припустив, що зникнення інформації про корупційні правопорушення нардепа Юрія Луценка може бути пов'язане з його амністією.

Міністерство юстиції України припустило, що зникнення інформації про корупційні правопорушення народного депутата Юрія Луценка може бути пов'язане з його амністією.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна».

За словами першого заступника міністра юстиції Наталії Севостьянової, в реєстрі Мін'юсту міститься інформація лише про тих осіб, щодо яких є рішення суду.

«Можливо, її прибрали у зв'язку з постановою Верховної Ради про амністію. Луценко був політв'язнем. Внесли зміни у зв'язку з цим. Це моя персональна думка. Але в реєстрі розміщені досьє тих, щодо кого є рішення суду, яке має юридичну силу», – додала вона.

3 жовтня з Державного реєстру осіб зникли дані про два корупційних правопорушення лідера фракції «Блоку Петра Порошенка», нардепа Юрія Луценка.

Нагадаємо, 13 липня в опублікованому реєстрі корупціонерів було розміщено досьє нардепа Юрія Луценка. Так, в базі були вказані дані про два корупційних правопорушення, вчинених лідером «БПП», пов'язаних з перевищенням влади або службових повноважень (ст. 365 ККУ) і службовою недбалістю (ст. 367 ККУ).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: